type-icon

Dataset

Leerlingen po per vestiging naar achtergrond

Permanente linkGekopiƫerd
Eigenaar Dienst Uitvoering Onderwijs
Licentie CC-BY (4.0)
Bijgewerkt 18-10-2020
Status Beschikbaar
  • Beschrijving
  • Downloadbare bestanden (2)
  • Relaties
  • Metadata

Beschrijving

Ok

De link(s) bij deze dataset zijn gecontroleerd en leiden naar data.

Sluiten

Het aantal leerlingen in het basisonderwijs (bo), speciaal basisonderwijs (sbo), speciaal onderwijs (so) en voortgezet speciaal onderwijs (vso) per schoolvestiging, jaar en noat/cumi. Zowel Nederlands onderwijs aan anderstaligen (NOAT) als Culturele Minderheden (CUMI) vallen binnen de categorie niet-Nederlandse culturele achtergrond (NNCA). Dit kenmerk kan invloed hebben op de bekostiging voor de school.

Zie ook deze website: (https://duo.nl/zakelijk/primair-onderwijs/leerlingenadministratie/nnca-uitwisselen-met-bron.jsp) voor meer informatie.

Bestemmingspagina: https://onderwijsdata.duo.nl/dataset/poachtergrond

Contactinformatie
Naam: Informatieproducten
E-mail: informatieproducten@duo.nl

Downloadbare bestanden

Leerlingen sbo, so en vso per vestiging naar cumi

CSV CC-BY (4.0)

Het aantal leerlingen in het speciaal basisonderwijs (sbo), speciaal onderwijs (so) en voortgezet speciaal onderwijs (vso) per schoolvestiging, jaar en cumi. Zowel Nederlands onderwijs aan anderstaligen (NOAT) als Culturele Minderheden (CUMI) vallen binnen de categorie niet-Nederlandse culturele achtergrond (NNCA). Dit kenmerk kan invloed hebben op de bekostiging voor de school. Zie ook deze website (https://duo.nl/zakelijk/primair-onderwijs/leerlingenadministratie/nnca-uitwisselen-met-bron.jsp) voor meer informatie.

Preview

Leerlingen bo per vestiging naar noat

CSV CC-BY (4.0)

Het aantal leerlingen in het basisonderwijs (bo) per schoolvestiging, jaar en noat. Zowel Nederlands onderwijs aan anderstaligen (NOAT) als Culturele Minderheden (CUMI) vallen binnen de categorie niet-Nederlandse culturele achtergrond (NNCA). Dit kenmerk kan invloed hebben op de bekostiging voor de school. Zie ook deze website (https://duo.nl/zakelijk/primair-onderwijs/leerlingenadministratie/nnca-uitwisselen-met-bron.jsp) voor meer informatie.

Preview