type-icon

Dataset

CO2 emissiegegevens - Nederlandse Emissieautoriteit

Permanente linkGekopiëerd
Eigenaar Nederlandse Emissieautoriteit
Licentie CC-BY (4.0)
Bijgewerkt 14-09-2020
Status Beschikbaar
  • Beschrijving
  • Downloadbare bestanden (4)
  • Relaties
  • Metadata

Beschrijving

Ok

De link(s) bij deze dataset zijn gecontroleerd en leiden naar data.

Sluiten

Gegevens bestaan uit de door deelnemers aan het Europese handelssysteem (EU ETS ) gerapporteerde uitstoot van CO2 en andere broeikasgassen (in CO2 equivalenten). Het betreft uitstoot door (grote industriële) installaties welke onder de reikwijdte van deze regelgeving vallen.

Jaarlijks wordt de dataset aangevuld met de gegevens van afgelopen jaar. Momenteel zijn de gegevens van 2005 tot en met 2016 opgenomen. Naast de emissiecijfers van de Nederlandse bedrijven zijn hier ook de emissiecijfers van de luchtvaartmaatschappijen gepubliceerd.

Contactinformatie
Naam: ZBO | Nederlandse Emissieautoriteit
E-mail: info@emissieautoriteit.nl

Downloadbare bestanden

CO2 emissiegegevens 2013-2016 stationair

ODS CC-BY (4.0)

Gegevens bestaan uit de door deelnemers aan het Europese handelssysteem (EU ETS ) gerapporteerde uitstoot van CO2 en andere broeikasgassen (in CO2 equivalenten). Het betreft uitstoot door (grote industriële) installaties welke onder de reikwijdte van deze regelgeving vallen. Jaarlijks wordt de dataset aangevuld met de gegevens van afgelopen jaar. Momenteel zijn de gegevens van 2005 tot en met 2016 opgenomen. Naast de emissiecijfers van de Nederlandse bedrijven zijn hier ook de emissiecijfers van de luchtvaartmaatschappijen gepubliceerd.

CO2-emissiecijfers 2005-2007 per bedrijf

ODS CC-0 (1.0)

In deze publicatie vindt u de emissiecijfers van de Nederlandse bedrijven die aan de eerste fase (2005-2007) van het EU ETS hebben deelgenomen.