Dataset

Stichtse Vecht Gebouwen met bijeenkomstfunctie

Permanente linkGekopiëerd
Status Beschikbaar
Data eigenaar Stichtse Vecht (Gemeente)
Bijgewerkt 24-11-2023
Licentie CC-BY (4.0)
Thema
  • Ruimte en infrastructuur
Toegang Publiek
Metadata Download (XML/RDF)

Beschrijving

Lijst van gebouwen met bijeenkomstfunctie binnen Stichtse Vecht inclusief adres en locatie coördinaten. Een kaart hiervan is beschikbaar via download – HTML.

Uitgebreide omschrijving:

De informatie die hier wordt aangeboden is een lijst van gebouwen met gebruiksdoel “bijeenkomst” aangevuld met adres, buurt, wijk en geografische locatie. Deze gegevens komen uit de Basis Registratie Adressen en Gebouwen (BAG). Daar gebouwen in de tijd kunnen wijzigen (nieuwbouw, sloop, verbouwing, adreswijziging en gebruiksdoel) worden de gegevens op dit dataplatform wekelijks automatisch geactualiseerd. De gemeente Stichtse Vecht is bronhouder van deze informatie. Onjuistheden kunnen via de website van het kadaster worden doorgegeven. Deze worden, na onderzoek, door de BAG beheerder in de BAG gewijzigd. Dit Dataplatform is alleen een doorgeefluik.

Terminologie: De BAG gebruikt de termen gebouwen, verblijfobjecten en gebruiksdoelen. Binnen een gebouw kunnen zich één of meer verblijfsobjecten huisvesten en een adres is 1:1 gekoppeld aan een verblijfsobject. Ook het gebruiksdoel is aan een verblijfsobject gekoppeld. Soms heeft een verblijfsobject zelfs meerdere gebruiksdoelen.

Voorbeeld: Een flatgebouw kan één gebouw zijn maar kan tientallen verblijfsobjecten huisvesten. Grotendeels zullen deze gebruikersdoel wonen hebben maar er kunnen ook verblijfsobjecten met winkelfunctie bij zitten of zelfs verblijfsobjecten met woon en winkel functie.

Bron : BAG (Basisregistratie Adressen en Gebouwen) Beperkingen : Deze dataset is niet geschikt voor juridische doeleinden. Coördinatenstelsel : WGS84 / RD

Eigenaar

Gegevens van de aanbieder

Contactpunt

Publicatie

Hergebruik

Licentie en voorwaarden

Relaties

Vergelijkbare datasets

Metadata

Taalinstellingen

Taal dataset

Taal van de metadata

Identificatie

Primaire identificatie van deze dataset


Downloads

Stichtse Vecht Gebouwen met bijeenkomstfunctie (csv)

CSV CC-0 (1.0)

Stichtse Vecht Gebouwen met bijeenkomstfunctie

Voorbeeld

Stichtse Vecht Gebouwen met bijeenkomstfunctie (xlsx)

XLSX CC-0 (1.0)

Stichtse Vecht Gebouwen met bijeenkomstfunctie

Documentatie

Stichtse Vecht Gebouwen met bijeenkomstfunctie (kaart)

HTML CC-BY (4.0)
Download: https://kaarten.stichtsevecht.nl/?@Open_Data&aan=bijeenkomstfunctie

Naar KAARTVIEWER van Stichtse Vecht