Dataset

Stichtse Vecht Gebouwen met bijeenkomstfunctie

Permanent linkCopied
State Available
Data owner Stichtse Vecht (Gemeente)
Updated 11/24/2023 - 00:00
License CC-BY (4.0)
Thema
  • Space and infrastructure
Publicity level Public
Metadata Download (XML/RDF)

Description

Lijst van gebouwen met bijeenkomstfunctie binnen Stichtse Vecht inclusief adres en locatie coördinaten. Een kaart hiervan is beschikbaar via download – HTML.

Uitgebreide omschrijving:

De informatie die hier wordt aangeboden is een lijst van gebouwen met gebruiksdoel “bijeenkomst” aangevuld met adres, buurt, wijk en geografische locatie. Deze gegevens komen uit de Basis Registratie Adressen en Gebouwen (BAG). Daar gebouwen in de tijd kunnen wijzigen (nieuwbouw, sloop, verbouwing, adreswijziging en gebruiksdoel) worden de gegevens op dit dataplatform wekelijks automatisch geactualiseerd. De gemeente Stichtse Vecht is bronhouder van deze informatie. Onjuistheden kunnen via de website van het kadaster worden doorgegeven. Deze worden, na onderzoek, door de BAG beheerder in de BAG gewijzigd. Dit Dataplatform is alleen een doorgeefluik.

Terminologie: De BAG gebruikt de termen gebouwen, verblijfobjecten en gebruiksdoelen. Binnen een gebouw kunnen zich één of meer verblijfsobjecten huisvesten en een adres is 1:1 gekoppeld aan een verblijfsobject. Ook het gebruiksdoel is aan een verblijfsobject gekoppeld. Soms heeft een verblijfsobject zelfs meerdere gebruiksdoelen.

Voorbeeld: Een flatgebouw kan één gebouw zijn maar kan tientallen verblijfsobjecten huisvesten. Grotendeels zullen deze gebruikersdoel wonen hebben maar er kunnen ook verblijfsobjecten met winkelfunctie bij zitten of zelfs verblijfsobjecten met woon en winkel functie.

Bron : BAG (Basisregistratie Adressen en Gebouwen) Beperkingen : Deze dataset is niet geschikt voor juridische doeleinden. Coördinatenstelsel : WGS84 / RD

Owner

Owner information

Contact point

Publication & catalogues

Reuse

Licence & conditions

Relations

Comparable datasets

Metadata

Language settings

Data language

Metadata language

Identifiers

Primary identifier


Downloads

Stichtse Vecht Gebouwen met bijeenkomstfunctie (csv)

CSV CC-0 (1.0)

Stichtse Vecht Gebouwen met bijeenkomstfunctie

Preview

Stichtse Vecht Gebouwen met bijeenkomstfunctie (xlsx)

XLSX CC-0 (1.0)

Stichtse Vecht Gebouwen met bijeenkomstfunctie

Documentation

Stichtse Vecht Gebouwen met bijeenkomstfunctie (kaart)

HTML CC-BY (4.0)
Download: https://kaarten.stichtsevecht.nl/?@Open_Data&aan=bijeenkomstfunctie

Naar KAARTVIEWER van Stichtse Vecht