Toepassing

YAZULA

Permanente linkGekopiëerd
Thema: Ruimte en infrastructuur
Type: App
Gemaakt door: Een marktpartij
Link naar applicatie: https://www.yazula.com/

Yazula
Yazula
info@Yazula.com
+31 6 206 107 37

Beschrijving

YAZULA is een platform waarmee informatie gekoppeld wordt aan een geografisch gebied. Via de YAZULA app wordt deze informatie in het relevante gebied ontsloten. De app gebruiker heeft daarin zelf 100% de controle welke informatie men wel / niet wenst te ontvangen.

YAZULA is een open platform. Dwz organisaties kunnen (na accreditatie) een eigen account krijgen om via het YAZULA platform zelf locatie based informatie te ontsluit. Wij maken ook gebruik van open data, zoals van de Nationale Politie (politie.nl), Kwaliteit zwemwater buiten zwemplekken (zwemwater.nl). Elektriciteit en aardgasstoringen (energieonderbrekingen).

Door informatie aan een relevant gebied te koppelen en de YAZULA app gebruiker zelf de controle over de inhoud te geven, ontstaat een unieke manier om informatie te ontsluiten. Op het gebied van veiligheid ontsluit YAZULA op dit moment real time de berichten van politie.nl, AMBER Alert, NL Alert en in Rotterdam ook van de veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond.

YAZULA biedt zo een slimme manier om allerlei relevante informatie over een bepaalt onderwerp in 1 kanaal te ontsluiten ipv 4 of 5 kanalen te moeten volgen zoals op het gebied van veiligheid.

NL Alert Politie.nl Zwemwater.nl Energieonderbrekingen Openbare orde en veiligheid Centrum Management Open data

Eigenaar

Gegevens van de aanbieder

Data eigenaar: Yazula
Verantwoordelijke: Yazula
E-mailadres: info@Yazula.com