Toepassing

Flamingo.report

Permanente linkGekopiëerd
Thema: Sociale zekerheid
Type: Website
Gemaakt door: Een marktpartij

Beschrijving

Het kopen van een huis is de grootste financiële beslissing die je zal doen in je leven. Natuurlijk wil je dan zeker weten dat je de juiste aankoopt doet en dat de buurt ook goed bij jouw past. De buurtomgeving onderzoeken gaat nu veelal op onderbuikgevoel of een korte zoektocht op internet.

Er is op dit moment enorm veel (feitelijke) open data beschikbaar over de buurt, wijk en gemeentes tot zelf op postcode niveaus – Demografische gegevens, criminaliteit, welke scholen zijn er in de buurt maar ook de resultaten van deze scholen volgens de onderwijsinspectie, verkeersongelukken, parkeerplaatsen en nog veel meer. Probleem is alleen dat al deze data verspreid is in verschillende bronnen en verschillende formaten daarnaast moet je ook nog eens goed begrijpen wat die data voor jouw persoonlijk betekend.

Flamingo.report verzamelt, analyseert, combineert en legt alle data uit voor een bepaald adres en levert deze aan in een makkelijk te lezen en begrijpbare rapport. Zodat de gebruiker een beter geïnformeerde beslissing kan maken op basis van alle feiten en omstandigheden zonder de moeite en tijd.

Vastgoed Verhuizen Beslissen

Eigenaar

Gegevens van de aanbieder

Data eigenaar:
Verantwoordelijke:
E-mailadres: