Evenementen

Op deze pagina tref u meer informatie aan over de evenementen die gaan plaatsvinden in de komende periode.

Heeft u een open data evenement en wilt u deze kenbaar maken via data.overheid.nl. Neem dan contact op via data@koop.overheid.nl.

Vishack

Vrijdag 15 & Zaterdag 16 februari 2019

De VisHack biedt een serie interessante uitdagingen, waarvoor interdisciplinaire teams nodig zijn. Het biedt een unieke mogelijkheid voor programmeurs, datafanaten, softwareontwikkelaars, grafische - en interfacedesigners, gedrags- en communicatiedeskundigen, techneuten en stedenbouwkundigen om samen te werken met vissers, professionals in de maritieme sector, ambtenaren en bedrijven en van elkaar te leren. Dit om te komen tot verrassende en innovatieve oplossingen die interessant zijn voor zowel vissers en bijdragen aan een schone en gezonde Noordzee. Meer informatie over de VisHack is hier te vinden.

Meer informatie en aanmelden kan hier.

Een rechtstreeks aanmeldformulier is hier te vinden.

Hackathon Amsterdam 3D

Vrijdag 8 januari 2019

De gemeente Amsterdam zoekt professionals, bedrijven en studenten die op 18 en 19 januari 2019 willen meedenken over toepassing van 3D tooling bij de ontwikkeling van Amsterdam. Met zo’n 60 tot 80 experts en ontwikkelaars bijt je je 2 dagen vast in een probleem om tot creatieve oplossingen te komen. De beste oplossing wint 2.500,- euro.

Inschrijven voor dit evenement kan hier

Seminar Smart Data Practices

Donderdag 31 januari 2019

Het Platform Linked Data Nederland organiseert samen met ArchiXL een seminar onder de titel 'Smart Data Practices'. De nadruk in het seminar ligt op hoe organisaties op een slimme en betekenisvolle manier kunnen omgaan met data.

Meer informatie over de seminar is hier te vinden.