Dataset

Leerlingen SO en VSO

Permanente linkGekopiëerd
Status Beschikbaar
Data eigenaar Dienst Uitvoering Onderwijs (Rijk)
Bijgewerkt 20-09-2021
Licentie CC-BY (4.0)
Toegang Publiek
  • Beschrijving
  • Download (3)
  • Relaties
  • Metadata

Beschrijving

In dit bestand staat het totaal aantal leerlingen in het speciaal onderwijs (so) en voortgezet speciaal onderwijs (vso) per betalend samenwerkingsverband. Voor de vso-leerlingen staat er informatie in over de uitstroomprofielen. Per betalend samenwerkingsverband staan kenmerken van het samenwerkingsverband weergegeven zoals postcode, plaats, gemeente en provincie.

Bestemmingspagina: https://onderwijsdata.duo.nl/dataset/leerling_so_en_vso-v1

Contactinformatie
Naam: Informatieproducten
E-mail: informatieproducten@duo.nl

Downloaden

Leerlingen so en vso per samenwerkingsverband naar bekostigingscategorie

Downloaden CSV CC-BY (4.0)

Het totaal aantal leerlingen in het speciaal onderwijs (so) en voortgezet speciaal onderwijs (vso) per betalend samenwerkingsverband. De gegevens zijn uitgesplitst naar bekostigingscategorie (voor cluster 3-4 leerlingen). In dit bestand zijn geen gegevens over leerlingen in cluster 1 en 2 en leerlingen in gesloten- en justitiële inrichtingen opgenomen.

Preview

Leerlingen so en vso per samenwerkingsverband, residentiële plaatsen

Downloaden CSV CC-BY (4.0)

Het aantal leerlingen in het speciaal onderwijs (so) en het voortgezet speciaal onderwijs (vso) per samenwerkingsverband. De gegevens zijn uitgesplitst naar leerlingen die wel of niet op een residentiële plaats (rp) zitten. Leerlingen met een rp kunnen wel of geen bekostigingscategorie hebben. Daardoor kan van een samenwerkingverband het totaal aantal leerlingen met en zonder rp groter zijn dan het totaal aantal leerlingen met een bekostigingscategorie. In dit bestand zijn geen gegevens over leerlingen in cluster 1 en 2 en leerlingen in gesloten- en justitiële inrichtingen opgenomen.

Preview

Leerlingen so en vso per samenwerkingsverband naar uitstroomprofiel

Downloaden CSV CC-BY (4.0)

Het aantal leerlingen in het voortgezet speciaal onderwijs (vso) per samenwerkingsverband uitgesplitst naar het uitstroomprofiel van de leerling en met het totale aantal leerlingen. In dit bestand zijn geen gegevens over leerlingen in cluster 1 en 2 en leerlingen in gesloten- en justitiële inrichtingen opgenomen.

Preview