type-icon

DATASET

Beeld en Geluidwiki

Permanente linkGekopiƫerd
Eigenaar Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid
Licentie CC-BY-SA (4.0)
Bijgewerkt 20-06-2020
Status Beschikbaar
  • Beschrijving
  • Downloadbare bestanden (1)
  • Relaties
  • Metadata

Beschrijving

Ok

De link(s) bij deze dataset zijn gecontroleerd en leiden naar data.

Sluiten

Op de Beeld en Geluidwiki wordt kennis ontsloten over de collectie van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Centraal daarbij staan films, radioprogramma's en televisieproducties die in het kader van het digitaliseringsproject Beelden voor de Toekomst worden gedigitaliseerd. Naast lemma's met informatie bevat de wiki ook foto's uit de collectie van Beeld en Geluid. De wiki wordt regelmatig uitgebreid.

Voor de Beeld en Geluidwiki geldt dat data en content (foto's) onder de CC-BY-SA-licentie vallen, maar bij de foto's zitten enkele uitzonderingen. Het gaat hier om de zogenaamde screencaptures en foto's van derden, de rechten daarvan liggen bij derden en deze vallen dus niet onder de CC-BY-SA licentie.

Contactinformatie
Naam: Cultuurinstellingen | Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid
E-mail: redactiewiki@beeldengeluid.nl

Downloadbare bestanden

XML feed van de data in de Beeld en Geluidwiki

XML CC-BY-SA (4.0)
Download: http://www.beeldengeluidwiki.nl/api.php

Op de Beeld en Geluidwiki wordt kennis ontsloten over de collectie van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Centraal daarbij staan films, radioprogramma's en televisieproducties die in het kader van het digitaliseringsproject Beelden voor de Toekomst worden gedigitaliseerd. Naast lemma's met informatie bevat de wiki ook foto's uit de collectie van Beeld en Geluid. De wiki wordt regelmatig uitgebreid. Voor de Beeld en Geluidwiki geldt dat data en content (foto's) onder de CC-BY-SA-licentie vallen, maar bij de foto's zitten enkele uitzonderingen. Het gaat hier om de zogenaamde screencaptures en foto's van derden, de rechten daarvan liggen bij derden en deze vallen dus niet onder de CC-BY-SA licentie.

Metadata

Exporteer als RDF