Terug naar overzicht

19 mei 2022: SMARkT

Evenementen | Aangemaakt: 04-05-2022 | Aangepast: 27-05-2022

Laat je tijdens de SMARkT 2022 inspireren over de vele toepassingen die er met slimme technologie en data mogelijk zijn. Ook dit jaar heeft Smart Zwolle weer interessante sprekers, deelsessies en kraamhouders verzameld die vertellen en laten zien hoe zij te werk gaan en wat het resultaat is.

De SMARkT begint om 12:30 uur en eindigt om 17:30 uur. 

Het dagprogramma ziet er als volgt uit:

12.30 uur - Ontvangst - SMARkT met bekende en nieuwe standhouders*.

13.00 uur - Welkom door Michiel van Willigen, wethouder digitale transitie en Ingeborg Evenblij, dagvoorzitter en senior onderzoeker bij de gemeente Zwolle.

13.10 uur - Spreker Marco Derksen, digitaal strateeg, docent en oprichter van Marketingfacts en oprichter/partner van Upstream. Marco vertelt over zijn visie op de digitale transformatie van de samenleving.

13.35 uur - Rondetafelgesprek met Marco DerksenAntoinette van Kolthoorn, manager business unit digital support bij Witteveen+Bos en Willianne van Boven, sustainable business development manager Rabobank onder leiding van Ingeborg Evenblij.

13.55 uur - Intermezzo door Sjoerd van Capelleveen, kleinkunstcollectief Bovenste Knoopje Open.

14.10 uur - Parallelsessies, de eerste ronde

4.30 – 15.15 uur          Pauze en presentaties in de stands op de SMARkT

15.15 uur - Parallelsessies, de tweede ronde

15.40 uur - Intermezzo door Sjoerd van Capelleveen, kleinkunstcollectief Bovenste Knoopje Open

15.50 uur - Spreker Bas Haring, volksfilosoof & hoogleraar publiek begrip van wetenschap. “Ik vind ‘volksfilosoof’ wel een mooie geuzennaam. Op een frisse en toegankelijke manier probeer ik wetenschap en filosofie zo uit te leggen dat ‘t begrijpbaar wordt voor jan en alleman. Aan de Universiteit van Leiden ben ik hoogleraar ‘publiek begrip van wetenschap’ en oprichter van het masterprogramma ‘media technology’ voor creatieve wetenschap”.

16.20 uur - Afsluiting SMARkT door Heika van Es, hoofd afdeling informatievoorziening gemeente Zwolle en Ingeborg Evenblij.

16.30 uur - Afsluitende borrel 

Klik hier om je aan te melden voor het evenement.