Dataset

Stichtse Vecht Gebouwen met onderwijsfunctie

Permanent linkCopied
State Available
Data owner Stichtse Vecht
Updated 12/06/2021
License CC-BY (4.0)
Publicity level Non Public
  • Description
  • Download (2)
  • Documentation (1)
  • Relations
  • Metadata

Description

Lijst van gebouwen met onderwijs functie binnen Stichtse Vecht inclusief adres en locatie coördinaten. Een kaart hiervan is beschikbaar via download – HTML.

Uitgebreide omschrijving:

De informatie die hier wordt aangeboden is een lijst van gebouwen met gebruiksdoel “onderwijs” aangevuld met adres, buurt, wijk en geografische locatie. Deze gegevens komen uit de Basis Registratie Adressen en Gebouwen (BAG). Daar gebouwen in de tijd kunnen wijzigen (nieuwbouw, sloop, verbouwing, adreswijziging en gebruiksdoel) worden de gegevens op dit dataplatform wekelijks automatisch geactualiseerd. De gemeente Stichtse Vecht is bronhouder van deze informatie. Onjuistheden kunnen via de website van het kadaster worden doorgegeven. Deze worden, na onderzoek, door de BAG beheerder in de BAG gewijzigd. Dit Dataplatform is alleen een doorgeefluik.

Terminologie: De BAG gebruikt de termen gebouwen, verblijfobjecten en gebruiksdoelen. Binnen een gebouw kunnen zich één of meer verblijfsobjecten huisvesten en een adres is 1:1 gekoppeld aan een verblijfsobject. Ook het gebruiksdoel is aan een verblijfsobject gekoppeld. Soms heeft een verblijfsobject zelfs meerdere gebruiksdoelen.

Voorbeeld: Een flatgebouw kan één gebouw zijn maar kan tientallen verblijfsobjecten huisvesten. Grotendeels zullen deze gebruikersdoel wonen hebben maar er kunnen ook verblijfsobjecten met winkelfunctie bij zitten of zelfs verblijfsobjecten met woon en winkel functie.

Bron : BAG (Basisregistratie Adressen en Gebouwen) Beperkingen : Deze dataset is niet geschikt voor juridische doeleinden. Coördinatenstelsel : WGS84 / RD

Landing page: https://ckan.dataplatform.nl/dataset/stichtse-vecht-gebouwen-met-onderwijsfunctie

Contactinformatie
Name: Dataplatform
Email: support@civity.nl

Download

Stichtse Vecht Gebouwen met onderwijsfunctie (csv)

Download CSV CC-0 (1.0)

Stichtse Vecht Gebouwen met onderwijsfunctie (CSVtest)

Preview

Stichtse Vecht Gebouwen met onderwijsfunctie (xlsx)

Download XLSX CC-0 (1.0)

Stichtse Vecht Gebouwen met onderwijsfunctie

Documentation

Stichtse Vecht Gebouwen met onderwijsfunctie (kaart)

Documentation HTML CC-BY (4.0)

Naar KAARTVIEWER van Stichtse Vecht