Dataset

Stichtse Vecht Gebouwen met sportfunctie

Permanent linkCopied
State Available
Data owner Stichtse Vecht
Updated 03/08/2021
License CC-BY (4.0)
Publicity level Non Public
  • Description
  • Download (2)
  • Documentation (1)
  • Relations
  • Metadata

Description

Lijst van gebouwen met sport functie binnen Stichtse Vecht inclusief adres en locatie coördinaten. Een kaart hiervan is beschikbaar via download – HTML.

Uitgebreide omschrijving:

De informatie die hier wordt aangeboden is een lijst van gebouwen met gebruiksdoel “sport” aangevuld met adres, buurt, wijk en geografische locatie. Deze gegevens komen uit de Basis Registratie Adressen en Gebouwen (BAG). Daar gebouwen in de tijd kunnen wijzigen (nieuwbouw, sloop, verbouwing, adreswijziging en gebruiksdoel) worden de gegevens op dit dataplatform wekelijks automatisch geactualiseerd. De gemeente Stichtse Vecht is bronhouder van deze informatie. Onjuistheden kunnen via de website van het kadaster worden doorgegeven. Deze worden, na onderzoek, door de BAG beheerder in de BAG gewijzigd. Dit Dataplatform is alleen een doorgeefluik.

Terminologie: De BAG gebruikt de termen gebouwen, verblijfobjecten en gebruiksdoelen. Binnen een gebouw kunnen zich één of meer verblijfsobjecten huisvesten en een adres is 1:1 gekoppeld aan een verblijfsobject. Ook het gebruiksdoel is aan een verblijfsobject gekoppeld. Soms heeft een verblijfsobject zelfs meerdere gebruiksdoelen.

Voorbeeld: Een flatgebouw kan één gebouw zijn maar kan tientallen verblijfsobjecten huisvesten. Grotendeels zullen deze gebruikersdoel wonen hebben maar er kunnen ook verblijfsobjecten met winkelfunctie bij zitten of zelfs verblijfsobjecten met woon en winkel functie.

Bron : BAG (Basisregistratie Adressen en Gebouwen) Beperkingen : Deze dataset is niet geschikt voor juridische doeleinden. Coördinatenstelsel : WGS84 / RD

Landing page: https://ckan.dataplatform.nl/dataset/stichtse-vecht-panden-met-en-sportfunctie

Contactinformatie
Name: Dataplatform
Email: support@civity.nl

Download

Stichtse Vecht Gebouwen met sportfunctie (csv)

Download CSV CC-0 (1.0)

Stichtse Vecht Gebouwen met sportfunctie

Preview

Stichtse Vecht Gebouwen met sportfunctie (xlsx)

Download XLSX CC-0 (1.0)

Stichtse Vecht Gebouwen met sportfunctie

Documentation

Stichtse Vecht Gebouwen met sportfunctie (kaart)

Documentation HTML CC-BY (4.0)

Naar KAARTVIEWER van Stichtse Vecht