Dataset

IKN Ammoniak en veehouderij (Wet)

Permanente linkGekopiëerd
Status Beschikbaar
Data eigenaar Drenthe (Provincie)
Bijgewerkt 05-09-2023
Licentie Publiek domein
Thema
  • Organisatie en beleid
Toegang Publiek
Metadata Download (XML/RDF)

Beschrijving

Op basis van de Wet Ammoniak en Veehouderij (WAV) vastgestelde voor verzuring gevoelige onderdelen van de Natuurnetwerk Nederland (NNN, voormalige ecologische hoofdstructuur) en voor verzuring gevoelige gebieden in de nog niet begrensde ecologische verbindingszones, alsmede de zonering van 250 meter. Zie ook: https://www.drentsparlement.nl/statenportaal/statenstuk/2010-445-Kaart-Wet-ammoniak-en-veehouderij-DEF.pdf Deze kaartlaag betreft een kopie ten behoeve van de Informatiekaart Natuur (IKN). De originele kaartlaag maakt deel uit van het op 10 november 2010 vastgestelde besluit van Provinciale Staten (PS) van de provincie Drenthe.

Eigenaar

Gegevens van de aanbieder

Contactpunt

Publicatie

Hergebruik

Licentie en voorwaarden

Relaties

Vergelijkbare datasets

Metadata

Taalinstellingen

Taal dataset

Taal van de metadata

Identificatie

Primaire identificatie van deze dataset


Visualisaties

Gegenereerde grafische weergave

PNG Publiek domein

Dit is een grafische representatie van de dataset die via het NationaalGeoregister.nl aangeboden wordt.

Het is mogelijk dat deze grafische representatie geen weerspiegeling van de data is, maar dient als ondersteunende afbeelding. Indien de dataset via een OGC:WMS service aangeboden wordt, is het mogelijk om zelf een grafische weergave van de dataset te genereren.

Bron: https://kaartportaal.drenthe.nl/portal/sharing/rest/content/items/5a9f1dcb77ef4131879c90321c438d95/info/thumbnail/thumbnail1693813699402.png?token=TtLKDOMoJ58YOKITzsfG0vPxQTco_ZGUhs16-ZEKfWf0z0P60CymWAwq8HYKhujLxnOMTAcJDJ1lvwL0opX57IrFHtW8Zk9jtn4REvzn9m_52MNo5tFeZZrmRbseXzyptD-cgTyRMOb_U95g4ZbqsEl-H43OloP_6sL2AmqmhQVMvbdIYnncuNREQOGU2xyWAS_2FhHjyyC8Ahw9uNL_WQSq_tN8TR72q2mt0dtMj6o.
Gegenereerde grafische weergave

Webservices

OGC:WMS

OGC:WMS Publiek domein

https://kaartportaal.drenthe.nl/server/services/GDB_actueel/GBI_IKN_MILIEU_BOBES_WAV_V/MapServer/WMSServer?SERVICE=WMS&VERSION=1.3.0&REQUEST=GetCapabilities

IKN Ammoniak en veehouderij (Wet)

GBI_IKN_MILIEU_BOBES_WAV_V:IKN_Ammoniak_en_veehouderij__Wet_

OGC:WFS Publiek domein

https://kaartportaal.drenthe.nl/server/services/GDB_actueel/GBI_IKN_MILIEU_BOBES_WAV_V/MapServer/WFSServer?SERVICE=WFS&REQUEST=GetCapabilities

IKN_Ammoniak_en_veehouderij__Wet_