Aangemaakt op: 14-10-2020, Aangepast op: 14-10-2020

Gebruikersbijeenkomst over Data Delen op 5 november 2020

De 25e gebruikersbijeenkomst data.overheid.nl gaat over data delen! Aanstaande 5 november is alweer de 25e gebruikersbijeenkomst van data.overheid.nl. Deze keer is het onderwerp "Data delen". I.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus wordt de bijeenkomst deze keer in de vorm van een webinar gehouden!

Aanstaande 5 november is alweer de 25e gebruikersbijeenkomst van data.overheid.nl. Deze keer is het onderwerp "Data delen".

Welke vormen van data delen zijn er? Wat moet je regelen om als overheid, bedrijf of individu veilig je data te kunnen delen? Wat kan data.overheid.nl daarin betekenen?

Sprekers van o.a. de Amsterdam Economic Board, SURF, de Europese Unie en de de Nederlandse DataDeel coalitie geven samen met data.overheid.nl inzicht in de stand van zaken en de projecten die nu lopen. Heb je al eens van de Amsterdam Data Exchange gehoord? Of het Nederlandse harmonisatie canvas voor data delen?

Kom er ook bij op 5 november. De bijeenkomst is volledig digitaal, start om 14.00 en duurt inhoudelijk tot 15.30. We sluiten af met een half uurtje vragen, bijpraten en borrelen (wel zelf de borrel meebrengen).

Meld je nu alvast aan, meer informatie volgt! De webinar wordt gehouden op donderdag 5 november van 14.00-16.00 uur.

Aanmelden kan hier: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-gebruikersbijeenkomst-dataoverheidnl-125318784859

Hou de pagina Actueel op ons portaal of onze social media kanalen in de gaten voor meer informatie. 

Twitter: @Opendatanl

LinkedIn

Voor vragen/opmerkingen kunt u contact opnemen met het team van data.overheid.nl via data@koop.overheid.nl.